Un nou sistem de taxare în Cehia

Un nou sistem de taxe de drum va fi introdus în Cehia, începând cu 1 decembrie 2019, când dispozitivele de bord ale operatorului anterior, Kapsch, nu vor mai putea fi folosite din acel moment. Acestea vor trebui înlocuite cu noul aparat de bord bazat pe satelit, de la consorțiul format din CzechToll și SkyToll.

DKV va asigura un set complet de servicii, de la 1 septembrie 2019, pentru a le asigura o trecere ușoară companiilor de transport. 

„Le oferim clienților noștri servicii complete pentru înlocuirea aparatelor de bord, astfel încât ei să se poate concentra pe activitatea de bază.De la înregistrarea și expedierea dispozitivului de bord până la facturarea transparentă, putem să avem grijă de întregul proces la cerere”, a declarat Jurgen Steinmeyer, director de Taxe la DKV.

Începând cu 2020, taxele pentru camioane se vor aplica pe toate drumurile naționale din Cehia. Din 2020 se așteptăm ca și alte rute din Cehia să fie taxate.

DKV Euro Service

De peste 80 de ani, DKV Euro Service este unul dintre furnizorii de servicii de mobilitate de top pentru industria logisticii și a transporturilor. De la aprovizionarea pe drum fără numerar la cele peste 100.000 puncte de acceptanță pe diferite piețe și până la decontarea taxei de drum și a taxei pe valoarea adăugată, DKV oferă un spectru larg de servicii pentru optimizarea și managementul flotei comerciale în întreaga Europa.

DKV face parte din DKV MOBILITY SERVICES Group, având aproximativ 1.000 de angajați. În anul 2018, grupul a realizat o cifră de afaceri de 8,6 miliarde de euro și și-a desfășurat activitatea în 42 țări.

Actualmente, peste 200.000 de clienți utilizează 3,7 milioane DKV CARD-uri și dispozitive on-board. În anul 2018, DKV CARD a fost desemnat pentru a 14-a oară consecutiv drept cea mai bună marcă la categoria carduri de alimentare și de service.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.