Mandersloot își extinde rețeaua în Polonia

mandersloot-0

Mandersloot își consolidează poziția pe piața serviciilor de transport, dar și a serviciilor logistice, prin construcția celui de-al doilea sediu în Polonia.

Ca urmare a succesului primului sediu din Komorniki (Vestul Poloniei), compania este acum pregătită pentru pasul următor: un nou centru logistic în sudul Poloniei, locatia aleasa fiind Zabrze.

Directorul general Ronald Mandersloot a declarat: “Zabrze este pozitia excelenta, o bază aleasa strategic pentru a furniza servicii logistice si de transport centrelor pozitionate in sudul  țării cat si centrelor din tarile vecine. Construirea acestui centru logistic va duce la creșterea  nivelului  nostru de servicii, care este desigur, obiectivul nostru principal.”

Noua cladire va cuprinde, pe lângă birou, un depozit de 2800 de metri patrati, din care 575 de metri patrati sunt alocati spatiului frigorific.

Primele transporturi se vor efectua cu crossdocking din primavara anului 2017, odată cu deschiderea oficială  ce este planificată în luna Mai a acelui an.

Grupul Mandersloot este cunoscut mai ales pentru rețelele sale puternice de distribuție în Europa de Est și anii de experiență în transportul de flori și plante, produse alimentare, bunuri generale și bunuri de valoare. Compania  Mandersloot Polonia a sărbătorit anul acesta 20 de ani de activitate, astfel încât aceste planuri sunt o coroana a acestui an aniversar.

Sediul din Zabrze va fi al 6-lea al Grupului Mandersloot, după Scherpenzeel (NL), Komorniki (PL), Klicany (CZ), Codlea (RO) și Szigetszentmiklos(HU).

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.