DKV Euro Service, creșteri pentru al 3-lea an consecutiv

DKV Euro Service, cel mai mare furnizor independent de carduri de combustibil din Europa și unul dintre liderii pieței în România, a finalizat anul 2017 cu o cifră de afaceri de 289 de milioane de euro, în creştere cu 24,5% față de anul precedent și cu 11% mai mult decât estimarea pentru acest an.

Robert Vass, Country Manager – DKV Euro Service

Comparativ cu 2016, și baza de clienţi pentru România a înregistrat o creştere de două cifre.

Anul acesta DKV aniversează 10 ani în România. Este un deceniu de creștere constantă pentru DKV, atât din perspectiva cifrei de afaceri, cât și a portofoliului de clienți și a echipei. Pe lângă faptul că extindem permanent rețeaua de acceptanță a DKV Card, începând cu 2017 am acordat o atenție specială digitalizării DKV. Am alocat investiții semnificative pentru acest program în directă legătură cu un alt proiect de referință pentru DKV, DKV Box Europe, dispozitivul de bord care va permite decontarea taxelor de drum în mai multe țări europene, fără a necesita reconfigurare. DKV BOX Europe va fi gestionabil prin intermediul DKV Toll Manager, o platformă inovatoare creată de DKV, deja premiată în cadrul unui eveniment care răsplătește proiectele digitale în Germania. Îi îndemn pe toți clienții să comande deja aparatul care le va aduce beneficii extinse chiar din această toamnă”, a declarat Robert Vass, Country Manager DKV Euro Service.

Un alt proiect important pentru prima parte a anului 2018 a fost taxa de drum din Slovenia, țară care a trecut de la sistemul de taxare clasic la unul electronic, denumit DarsGo, începând cu 1 aprilie. Ca de obicei, DKV a asigurat suport pentru clienții săi încă de anul trecut pentru a facilita o tranziție ușoară și lipsită de griji la noul mod de calcul. Dar cel mai important proiect destinat taxelor de drum rămâne DKV Box Europe, pentru care etapa de comandă este în plină desfășurare, urmând ca din toamnă să devină utilizabil pentru Belgia, iar ulterior pentru țări precum Germania, Austria, Franța, Spania, Portugalia și Italia.

Rețeaua de acceptanță DKV, cea mai mare din Europa a unui furnizor independent, este în continuă dezvoltare, iar anul acesta pune la dispoziţia clienţilor peste 70.000 de puncte de acceptanță în 42 de țări europene. În România, clienţii DKV pot beneficia de o rețea locală extinsă, de peste 700 de stații (LUKOIL, MOL, OMV / Petrom, Oscar Downstream, Gazprom, Socar, Smart Diesel, Aral etc.).

Despre DKV Euro Service

De peste 80 de ani, DKV Euro Service este unul dintre furnizorii de servicii de mobilitate de top pentru industria logisticii și a transporturilor. De la aprovizionarea pe drum fără numerar la cele peste 70.000 puncte de acceptanță pe diferite piețe și până la decontarea taxei de drum și a taxei pe valoarea adăugată, DKV oferă un spectru larg de servicii pentru optimizarea și managementul flotei comerciale în întreaga Europa. DKV face parte din DKV MOBILITY SERVICES Group, având aproximativ 930 de angajați. În anul 2017, grupul a realizat o cifră de afaceri de 7,2 miliarde de euro și și-a desfășurat activitatea în 42 țări. Actualmente, peste 170.000 de clienți utilizează 3,1 milioane DKV CARD-uri și dispozitive on-board. În anul 2017, DKV CARD a fost desemnat pentru a 13-a oară consecutiv drept cea mai bună marcă la categoria carduri de alimentare și de service.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.