COVID-19. Franța – formular justificativ pentru șoferii de camion

IRU informează că, începând din 17 martie, pentru 15 zile, au intrat în vigoare noi măsuri pentru limitarea activităților și adunărilor publice, pentru limitarea efectului pandemiei de COVID-19. A fost declarat blocaj național. Populației îi este permis să iasă din case numai pentru situații de urgență, pentru a cumpăra alimente sau pentru a merge la serviciu și fiecare mișcare trebuie justificată printr-un document la purtător.

Transportul de mărfuri este exceptat de la restricțiile de deplasare. Dar șoferii de camion trebuie să aibă asupra lor acest document justificativ, completat.
Documentul poate fi descărcat de la adresa:
https://www.iru.org/apps/cms-filesystem-action?file=/flashinfo/justificatif_de_deplacement_professionnel%20France.pdf

În urma perturbărilor considerabile suferite de traficul rutier de mărfuri și de operatorii logistici, în urma anunțării blocajului, Guvernul francez a emis noi măsuri pentru a facilita transportul de mărfuri. Acestea includ garantarea accesului pentru transportul de mărfuri și pentru angajații din domeniul logistic la locurile lor de muncă și la locurile de încărcare și descărcare, măsuri suplimentare de protecție pentru transportul de mărfuri și pentru angajații în logistică și derogări pentru a menține magazinele, restaurantele și facilitățile sanitare deschise, în stațiile de servicii pentru șoferi.
Aceste măsuri pot fi consultate integral la adresa:
https://www.ecologique-solidaire.gouv.fr/poursuite-chaine-logistique-du-transport-marchandises

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.