Fan Courier, noul rezident al CTPark Bucharest

FAN Courier este noul rezident al CTPark Bucharest, începând din luna septembrie. Compania a închiriat o suprafață de aproximativ 2,000 mp în parc, în una dintre recent lansatele unități de dimensiuni mici Premium Business Units, care se adresează antreprenorilor și companiilor care vor să aibă servicii complete la îndemână în parc și să beneficieze de spatii moderne între 1,000 și 3,000 mp.

Premium Business Units sunt spații flexibile și multifunctionale, incluzând birouri, showroom și depozit, sub un singur acoperiș, și sunt perfecte pentru producție, laboratoare și start up-uri.

„Ne bucură faptul că FAN Courier a ales să fie rezident al CTPark Bucharest și credem că este benefic pentru ambele părți. FAN Courier își poate deservi mai eficient clienții, dintre care o parte sunt deja rezidenți în parc. Pentru CTP, FAN reprezintă tipul de companie care creează sinergii importante pentru cei care își au deja sediile în parcul nostru – la numai câțiva km de București – și se încadrează perfect în noul concept de Premium Business Units, pe care pe care tocmai l-am lansat”, a declarat Ana Dumitrache, Country Head al CTP în România.

CTPark Bucharest este amplasat foarte aproape de Centura Capitalei și are acces foarte bun la autostrada A1, oferind o rută rapidă atât spre cea mai populată zonă a Bucureștiului, cât și spre restul țării. Rezidenții parcului beneficiază de o suită largă de servicii în parc, de la cantină și restaurant, până la servicii medicale, precum și mentenanță 24/7. Clădirile noi livrate în parc sunt construite dupa cele mai înalte standarde, ceea ce le face foarte eficiente energetic, reducând costul operațional – un mare avantaj, în special pentru clienții cu spații de dimensiuni reduse.

„Considerăm că întreprinderile mici, unitățile de producție, companiile care au nevoie de un spațiu relativ mic, merită să-și dezvolte activitatea în spații curate, moderne, care să le ofere costuri mici ale utilităților și posibilitatea de a atrage forță de muncă de bună calitate. Pentu cine vrea să se concentreze pe business și să lase CTP să aibă grijă de spații și problemele de mentenanță, Premium Business Spaces este solutia perfecta”, a adăugat Andrei Koszti, Director Regional de vanzari CTP .

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.