Estafeta devine partener GLS în Mexic

GLS Group își extinde angajamentul pe continentul nord-american, printr-un parteneriat cu Estafeta Mexicana, care, începând cu luna iunie, livrează colete GLS în Mexic și, într-o următoare etapă, va alimenta colete pentru piețele europene, americane și canadiene în rețeaua GLS.

Estafeta este al doilea cel mai mare furnizor de servicii logistice, de curierat și de coletărie din Mexic – a cincea cea mai mare țară din America, având o rețea vastă de peste 6.500 angajați. Infrastructura companiei include trei hub-uri și 57 de centre de operare. Șase avioane și 3.600 vehicule sunt utilizate pentru transport și livrare.

„Mulțumită colaborării cu Estafeta, clienții noștri tin Europa și America de Nord vor beneficia de o rețea modernă și eficientă în Mexic și vor completa, astfel, operațiunile existente în SUA și Canada. Suntem foarte mulțumiți de acest parteneriat, deoarece cu America de Nord și Europa conectăm cele mai mari regiuni comerciale din lume,” spune Saadi Al-Soudani, Director General Internațional la GLS.

Ingo Babrikowski, Director General al Estafeta, consideră că există beneficii pentru expeditorii mexicani datorită noului parteneriat: „Spunem bun venit noului parteneriat cu GLS, deoarece suntem siguri că, lucrând împreună, vom putea oferi clienților noștri soluții și mai competitive pe piața europeană”.

GLS Group

GLS, General Logistics Systems B.V. (cu sediul în Amsterdam), oferă servicii de coletărie de încredere și de înaltă calitate pentru peste 200.000 clienți, la care se adaugă servicii de logistică și servicii expres. Prin companii proprii și prin intermediul companiilor partenere, Grupul oferă o reţea ce acoperă 41 de țări europene. GLS este, de asemenea, prezent în opt state ale SUA și în Canada, fiind conectată la celelalte continente prin înţelegeri contractuale. Aproximativ 70 de puncte de transbordare centrale și regionale și aproximativ 1.400 depozite și agenții sunt la dispoziția companiei. Prin intermediul rețelei sale de livrări pe cale rutieră, GLS este unul din liderii în servicii de coletărie din Europa. GLS însumează 19.000 angajați și, în fiecare zi, aproximativ 26.000 vehicule de livrare și aproximativ 3.500 mașini de linie sunt pe drum pentru GLS. În anul financiar 2018/19, GLS a înregistrat venituri de 3.3 miliarde de euro și a transportat 634 milioane de colete.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.