Un camion a intrat într-un zid, din cauza ceţii. Trei morţi

Un camion în care se aflau doi adulţi şi un copil a intrat sâmbătă seară într-un zid de pe şantierul Centurii Sucevei, cel mai probabil din cauza ceţii. Toate cele trei persoane au murit. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 18.45, pe DN 17, la intrarea în municipiul Suceava, unde se construieşte un zid de susţinere pentru un pod al viitoarei şosele de centură. Traficul în zonă este deviat şi există semnalizări, însă şoferul camionului încărcat cu lemne  ori nu le-a văzut, ori le-a ignorat, astfel că a intrat frontal în zid.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Suceava, Ionuţ Epureanu, în cabina camionului se aflau şoferul, un alt bărbat şi un copil de 7 ani.

În urma impactului, toate cele trei persoane au murit, iar pentru scoaterea acestora intervin mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), inclusiv de descarcerare.

Se încearcă îndepărtarea remorcii cu lemne, pentru ca echipajele de intervenţie să aibă acces la cabina camionului, unde victimele sunt prinse sub lemne.

Traficul la intrarea în Suceava se desfăşoară cu dificultate, pe un singur fir, alternativ, coloanele de maşini întinzându-se pe câţiva kilometri. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.