Primele autobuze Iveco Crossway pentru elevii din România

În localitățile Dumbrăveni și Turnu Roșu, două noi autobuze Iveco produse de Iveco Cehia vor transporta copiii la școală. Astfel, mijoacele obișnuite de transport vor fi înlocuite de modelele Iveco Crossway de la Vysoké Mýto.

Noile autobuze Iveco Crossway, produse de Iveco Cehia și livrate de Iveco Truck Services, dealer de proprietate Iveco în România, au fost predate într-o ceremonie în București fiind luate în primire oficial de către un reprezentant al Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice cu ocazia Zilei Internaționale a Educației.

Cele două autobuze vor fi destinate Centrelor școlare de educație incluzivă din orașele menționate. Pe lângă transportul elevilor la școală, acestea vor fi utilizate în cadrul taberelor școlare, excursiilor, în centre culturale sau alte locuri de interes.

Modelul Crossway a fost produs de Iveco Cehia în Vysoké Mýto din 2006 și rapid după introducerea în piață a câștigat popularitate în rândul clienților. Astăzi, Crossway este cea mai bine vândută gamă de autobuze pentru transportul public în Europa, cu peste 25 000 vehicule produse. Acestea sunt potrivite atât pentru mediile urbane, suburbane, cât și pentru cele interurbane.

Iveco No1 from left Octavian Ghita, Adrian Ceausescu, Mircea Prodan, Eugen Bum...
de la stânga: Octavian Ghiță-Iveco Truck Services, Adrian Ceaușescu-Iveco Truck Services, Mircea Prodan, director al Centrului școlar pentru Educație Incluzivă Dumbrăveni, Eugen Bumbaru, reprezentant al Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice

Iveco Bus în Republică Cehă 

Fabrica din  Vysoké Mýto este cea mai mare fabrică de producție de Iveco Bus. Iveco Republica Cehă, urmează o tradiție de 87 de ani în producția de autobuze din acest oraș. Compania, cunoscută din anul 1948 sub numele de Karosa, s-a axat pe producția de autobuze incă din a doua jumătate a anilor 1940 și a fost asociată cu o mulțime de vehicule de succes.

Printre acestea se număra gama 706 RTO precum și alte game precum ŠM, ŠL, ŠD, 700 și 900. Aceste game de succes au fost urmate de  Crossway-autobuzul interurban cu cel mai mare succes în acest moment. Fabrica a produs peste 25.000 de vehicule Crossway pană în prezent.

Gama include, de asemenea modelele Crossway Low Entry Line, POP, PRO și Urbanway în mai multe variante de producție și tipuri de motorizare. Anul acesta, compania aniversează 120 ani de când a fost înființată de către Josef Sodomka.

Iveco Bus 

Iveco Bus (www.ivecobus.comeste o o marcă a CNH Industrial N.V., lider mondial în bunuri de capital,  cu o vastă experientă industrială, o gamă largă de produse și activităti la nivel mondial. Iveco Bus este un actor important în domeniul transportului public și se număra printre cei mai mari producători de autobuze și autocare din Europa, proiectează, produce și comercializează o gamă largă de vehicule care satisface toate nevoile operatorii publici și privați:

-scoală, interurban, turism,

-autobuze de oraș standard și articulate, inclusiv modele specializate de transport rapid, jucând un rol important în tehnologiile ecologice precum cele cu gaz natural comprimat și hibride

-microbuze pentru toate tipurile de transport privat,

-șasie pentru carosieri.

Iveco Bus are peste 5.000 de angajați în două fabrici de producție în Annonay în Franța și în Vysoké Mýto în Republica Cehă. In 2013 ambelor fabrici le-au fost acordate o medalie de bronz World Class Manufacturing (WCM), care este o metodologie aprobată la nivel global pentru gestionarea proceselor de producție, în conformitate cu cele mai înalte standarde la nivel mondial.

Rețeaua extinsă de service Iveco BUS garantează asistența vehiculelor ori de câte ori este nevoie.

Iveco The new buses Crossway Line 12 m for schoolchildren in Romania
Noile autobuze Crossway, 12 m

Pentru mai multe informații referitoare la Iveco: www.iveco.com

Pentru mai multe informații cu privire la CNH Industrial: www.cnhindustrial.com

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.