DKV a achiziționat 25% din compania VAT Services

DKV Mobility Services Group a achiziționat 25% din compania spaniolă VAT Services, liderul pieței locale pentru decontarea internațională a taxelor. Contractul a fost semnat recent, la Madrid. Familia Alfaro rămâne acționarul majoritar al companiei, cu 57 de procente deținute. Ambele părți au convenit să nu dezvăluie prețul de achiziție.

VAT Services este lider în Spania în domeniul decontării taxelor de drum, restituirilor fiscale și cardurilor de carburanți. Compania a realizat o cifră de afaceri de peste 200 de milioane de euro în 2018, cu peste 1.500 de clienți activi și 36.000 de dispozitive de bord instalate în întreaga lume.

„Suntem încântați să realizăm această investiție strategică împreună cu VAT Services. Așteptăm cu nerăbdare să ne dezvoltăm în continuare împreună”, a declarat Marco van Kalleveen, CEO al DKV.

Directorul general al VAT Services, Carlos Alfaro, a adăugat: „Ne așteptăm ca participarea DKV la VAT Services să ofere un imbold semnificativ portofoliului nostru, care va avea un rol decisiv pentru extinderea companiei noastre în Peninsula Iberică”.

DKV Euro Service

De peste 80 de ani, DKV Euro Service este unul dintre furnizorii de servicii de mobilitate de top pentru industria logisticii și a transporturilor. De la aprovizionarea pe drum fără numerar, la cele peste 100.000 puncte de acceptanță pe diferite piețe și până la decontarea taxei de drum și a taxei pe valoarea adăugată, DKV oferă un spectru larg de servicii pentru optimizarea și managementul flotei comerciale în întreaga Europa. DKV face parte din DKV MOBILITY SERVICES Group, având aproximativ 1.000 de angajați. În anul 2018, grupul a realizat o cifră de afaceri de 8,6 miliarde de euro și și-a desfășurat activitatea în 42 țări. Actualmente, peste 200.000 de clienți utilizează 3,7 milioane DKV CARD-uri și dispozitive on-board. În anul 2019, DKV CARD a fost desemnat pentru a 15-a oară consecutiv drept cea mai bună marcă la categoria carduri de alimentare și de service.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.