CBRE România, cea mai bună agenţie pe segmentul industrial în 2013 – distincție obținută la EuropaProperty SEE Real Estate Awards

CBRE România a fost desemnată cea mai bună agenție în cadrul celei de-a 9-a ediții a Galei Premiilor Pieței Imobiliare EuropaProperty, dedicată industriei imobiliare din Europa de Sud-Est. CBRE a primit pentru a doua oara consecutiv premiul pentru „Cea mai bună agenție segment industrial”, informează un comunicat remis redacţiei.

“Faptul ca am reușit să primim acestă distincție pentru a doua oară, după premiul „Cea mai bună agenție segment industrial” și anul trecut, reprezintă o certificare a performanței extraordinare obținută în cadrul departamentului Industrial. CBRE a încheiat două din cele mai importante tranzacții ale anului 2013, respectiv contractul de renegociere Carrefour (45.000 mp) și contractul Lear Corporation (12.000 mp), în Iași, pentru un spațiu de producție în sectorul auto, precum și pentru alte spații de producție în București și în țară ce au dus la crearea a peste 2,000 locuri de muncă noi. Aș vrea să le mulțumesc celor doi membri seniori ai echipei Industrial pentru rezultatele excepționale din ultimii ani: Marian Orzu, Head of Industrial Department și Dana Bordei, Head of Industrial Business Development“, spune Răzvan Iorgu (foto), directorul general al CBRE România.

Echipa Industrial CBRE la nivel regional a fost implicată în unele dintre cele mai mari tranzacții din regiune, inclusiv cea mai mare tranzacție industrială realizată vreodată în România – 45.000 mp, închiriați de Carrefour, 45.000 mp închiriați de către doi furnizori majori de automobile în Slovacia, peste 40.000 mp închiriați de către DHL în Polonia și un proiect personalizat de 20.000 mp pentru Steelcase în Republica Cehă. În total, departamentul Industrial al CBRE a negociat peste 400.000 mp de spații industriale în numele clienților săi din Europa Centrală și de Est in 2013.

EuropaProperty SEE Real Estate Awards este principalul eveniment de real estate din regiune, finaliștii celei de a 9-a ediții a acestui eveniment fiind reprezentați de către cele mai importante companii, proiecte și oameni de afaceri din domeniu, din zona SEE în 2013.

Companiile înscrise în competiție, atât dezvoltatori, cât și agenții, au fost jurizate în funcție de factori precum contribuția în piață, calitatea serviciilor, inovațiile aduse în sectoarele respective, succesul comercial sau poziția acestora pe piață.

Despre CBRE (www.cbre.ro)

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBG), companie listată la S&P 500, cu sediul central în Los Angeles, este cea mai mare firmă de servicii comerciale imobiliare din lume (conform veniturilor din anul 2013). Compania are aproximativ 44.000 de angajaţi (excluzând afiliaţii) şi deserveşte proprietarii de active imobiliare, investitorii şi chiriaşii prin intermediul celor peste 350 de birouri din întreaga lume (excluzând afiliaţii).

CBRE oferă consultanţă strategică şi executorie pentru vânzarea sau închirierea proprietăţilor, servicii corporatiste, managementul proiectelor, proprietăţilor şi altor facilităţi, consultanţă în materie de credite ipotecare, estimare şi evaluare, planuri de dezvoltare, managementul investiţiei, precum şi cercetare şi consultanţă. (M.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.