Cargus Express Europa, nou serviciu pentru livrări din UE către România

Cargus introduce pe piaţa de curierat serviciul internaţional Cargus Express Europa, care va permite transportul documentelor şi coletelor din ţările Uniunii Europene către România. Acest tip de serviciu este o premieră pentru o companie de curierat domestic, întrucât livrările destinate importului au fost facilitate până acum exclusiv de către operatorii internaţionali.

Cargus Express Europa constituie o opţiune care simplofocă livrările internaţionale pentru clienţi. Astfel, Cargus preia întreg procesul de livrare de pe teritoriul ţării şi oferă beneficiul de a utiliza o singură companie, o singură factuă în funcţie de contractul încheiat şi plata în moneda naţională.

În numai o zi lucrătoare de la preluarea expedierii, clienţii vor putea intra în posesia pachetelor.

În acelaşi timp, serviciul prezintă avantaje cu care clienţii Cargus sunt deja obişnuiţi:

  • livrare sâmbăta în 370 de localităţi
  • plata la destinaţie
  • livrarea în regim din uşă în uşă.

Nadia Homoc (foto), Commercial Manager Cargus, explică importanţa noului serviciu:

„Am observat faptul că din ce în ce mai mulţi consumatori ro,mâni cumpără online din alte state ale Uniunii Europene. Acest lucru este determinat de o paletă mai largă de produse şi reduceri semnificative. Noul serviciu va permite clienţilor noştri să cumpere online în Europa şi să plătească aici, la cursul valutar local”.

Despre Cargus Internațional

Cargus Internațional SA este una dintre cele mai mari companii de pe piața de curierat intern din România. Fondată în 1991, Cargus a fost prima companie de curierat din România, iar în prezent deține și utilizează singura rețea națională de centre și depozite și o flotă de peste 900 de vehicule de curierat.

Cargus (www.cargus.ro) are peste 1.500 de angajați si colaboratori, și a avut vânzări de peste 25,7 de milioane de euro în 2013.(M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.