Admitere în INM şi Magistratură – campanie C.H. Beck

Editura C.H. Beck organizează, în perioada 19-31 ianuarie, o campanile de promovare a lucrărilor cu tema „Admitere în INM şi Magistratură”. Campania se adresează candidaţilor care vor susţine examenul de admitere în INM şi Magistratură, dar şi publicului larg, celor care doresc să-şi exerseze capacitatea de a analiza şi raţiona corect.

Editura C.H. Beck ofera celor interesati posibilitatea de a achizitiona, cu numai 75 lei, “Pachetul Admitere la INM si  Magistratura”, destinat candidatilor care participa la concursul de admitere la INM si Magistratura, sesiunea 2015.

Pachetul contine:

  • Concurs de admitere la INM si Magistratura 2014. Proba 2. Verificarea rationamentului logic
  • Concurs de admitere la INM si Magistratura 2013. Proba 2. Verificarea rationamentului logic
  • Concurs de admitere la INM si Magistratura 2013. Proba 3. Interviul. Etica si deontologie judiciara pentru care beneficiati de o reducere substantiala de 75% din pretul intreg.

Detalii privind campania si modalitatea de achizitie a pachetului „Pachetul Admitere la INM si Magistratura” se gasesc pe portalul infolegal.ro, la sectiunea Examene si concursuri/Magistrati: https://www.infolegal.ro/pachet-admitere-la-inm-si-magistratura/2015/01/15/. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.