Polițiștii au reținut 453 de permise de conducere într-o singură zi

Polițiștii rutieri au reținut 453 de permise de conducere și au retras 127 de certificate de înmatriculare, în 29 decembrie, în cadrul activităţilor desfășurate pentru prevenirea accidentelor de circulaţie.

În aceeași zi, la nivel național s-au produs 9 accidente grave de circulație, soldate cu decesul unei persoane și rănirea gravă a altor opt.

Activităţile polițiștilor rutieri au fost desfăşurate împreună cu alte instituţii ce au atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

”La data de 29 decembrie a.c., poliţiştii au organizat 246 de acțiuni, la nivel național și au intervenit la 2.573 de evenimente, dintre care 2.125 au fost sesizate prin 112. În urma activităților, au fost constatate 724 de infracţiuni, 165 de persoane fiind surprinse în flagrant delict. De asemenea, au fost depistate 11  persoane urmărite național sau internațional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 14 măsuri preventive”, precizează Poliția Română.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 6.324 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 2,17 milioane de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.