BEST DRIVER 10* STILL

Cosmin Ungureanu, operator de stivuitoare în cadrul IAC Balș, a câștigat, la sfârșitul lunii aprilie, concursul Best Driver 10*STILL. În finală, desfășurată la Brașov, s-au aflat 9 concurenți, care și-au demonstrat îndemânarea și pregătirea teoretică. Marele premiu: o vizită la fabrica STILL din Hamburg!

Pe podiumul concursului s-au aflat, de asemenea, Cristian Popa (Welde Romania) și Teodor Bolog (Heineken Romania).

Competiția a fost demarată în luna ianuarie a acestui an, prin monitorizarea activității stivuitoriștilor în cadrul depozitelor.

Au fost avute în vedere trei criterii: costul cel mai mic cu reparațiile pe echipament (date furnizate din aplicația STILLReport); cel mai scăzut număr de zile de concediu medical (date furnizate de clientul participant); raportările din fleet manager referitoare la orele de lucru efective cu stivuitorul.

Finaliștii au răspuns, în 27 aprilie, la Brașov, la întrebări tip grilă și au susținut o probă practică, împărțită în două etape. În cadrul primei etape, concurenții și-au demonstrat abilitățile privind stivuirea, încărcarea, descărcarea și parcarea stivuitoarelor, în timp ce, în cea de-a doua etapă, au făcut slalom printre obstacole.

Juriul a fost format din Romeo Dumitru (președinte), Gabriela Florescu, Cătălin Grigorean, Bogdan Găvăneci și Daniel Socolan.

Meda IORDAN

meda.iordan@ziuacargo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.